Bekijk hier een selectie van wat ik al voor andere bedrijven heb kunnen betekenen! Misschien ben je ook wel opzoek naar een flyer, folder, etiket, banner of beurswand ontwerp? Of zoek je iets totaal anders om het verhaal & de stijl van jullie bedrijf te communiceren? Ik help je hier graag bij!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Let me know, dan drinken samen een (virtueel) kopje koffie om elkaar te leren kennen en de kansen voor jouw bedrijf te bespreken.

Celebrate your business!

BUSINESS & BRANDING

Looijmans Juristen

Voor ons 5 jarig bestaan waren wij op zoek naar iemand die voor ons een kaart en uitnodiging wilde maken. Onze wensen doorgegeven aan Kim waarop wij 3 voorbeeldkaarten ontvingen. Hierin konden we onze voorkeur aangeven en eventueel elementen uit verschillende kaarten samenvoegen. Blij met het snelle schakelen en het uiteindelijke resultaat. Fijn dat het in deze corona-tijd allemaal via mail en telefoon kon en ook met deze manier van communicatie het resultaat een goede vertaling is van onze wensen.

Smaakgeheimen

Kimberly ontwerpt voor ons de etiketten en verschillende marketing materialen zoals flyers, banners, beurswanden en posters. Met haar inzicht en ervaring gaat ze aan de slag met onze ideeën en vult ze ons goed aan! De creativiteit, oog voor detail en betrokkenheid zorgen voor op maat gemaakte resultaten. Heldere en flexibele communicatie met gestructureerde planningen dragen bij aan een hele fijne samenwerking met Kimberly.

Lysanne Eijlander Fotografie

Wat ik het leukste aan het logo vind, is dat je in één oogopslag ziet wat ik doe,
maar dat het er niet lettertijk staat. Kim heeft echt oog voor detail!

Kind words

hit it!

By sending this message I accept the

privacystatement

Joehoee

Let's get in touch

ik probeer je zo snel mogelijk de gevraagde informatie toe te sturen.
Helaas komt het nog wel eens voor dat mijn mails in de spambox terecht komen,
mocht je nog op een reactie wachten, check die dan even!

Bedankt voor je bericht

yay!