Over yaydays

Hi there!

LET ME INTRODUCE MYSELF

Wat leuk dat je bij Yaydays terecht bent gekomen en wat meer over mij & mijn werk te weten wilt komen. Ik zal me even voorstellen: Mijn naam is Kimberly Loots-Oerlemans en mijn vrienden & familie noemen me Kim. Ik ben een extreme perfectionist, hou van "alles-in-1-stijl" en draaf daar soms een beetje in door. Cadeautjes krijg je bij mij in de vorm van een pakketje of zelf gemaakte cadeaukaart en ik heb altijd wel een confettikanon in huis. Van mijn passie voor creatief bezig zijn heb ik mijn werk kunnen maken en dit doe ik iedere dag met enorm veel plezier.

In 2012 heb ik mijn commerciële HBO opleiding met grafische minor afgerond en ben ik aan de slag gegaan als marketing & DTP-medewerker. Naast mijn fulltime baan was ik vaak druk met het ontwerpen van allerlei kaarten, flyers & logo's voor familie & vrienden.

In 2018 heb ik Yaydays ingeschreven bij de KVK en na 2 jaar "bijklussen" heb ik de sprong in het diepe gewaagd en mag ik mij sinds begin 2020 officieel fulltime ondernemer noemen!

Ik vind het geweldig om mensen & bedrijven te kunnen helpen met unieke & persoonlijke ontwerpen voor alle soorten Yaydays! Heb je ook iets te vieren? Let me know, ik help je graag!

 

My favorites

Over yaydays

Mijn gezin

Ruim 13 jaar ben ik samen met Dennis! In 2017 zijn we getrouwd, in juni 2019 zijn we de trotse ouders geworden van het allerliefste mannetje genaamd Liam en in november 2021 kwam daar het allerliefste meisje genaamd Lexi bij. Wat een rijkdom he!

Reizen

Gambia, Thailand, Cambodja, New York, Mexico & Peru hebben we al van onze bucketlist afgestreept.

Zodra de kids wat groter zijn staan er nog genoeg mooie plekken op de lijst, met bovenaan de bucketlist Afrika!

Design

Ik heb het geluk dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken, wat een bofkont he! Al vanaf jongs af aan hou ik enorm van tekenen en knutselen. De hoeveelheid potloden, stickers, stiften, verf etc. die ik door de jaren heen verzameld heb is schrikbarend ;)

Confetti

Valt er iets te vieren? Pang! Ik heb altijd wel een confettikanon in huis en krijg je een cadeautje of kaart dan is de kans heel groot dat deze volgestopt zit met confetti die je het hele jaar nog terug zult vinden in je huis. Gezellig toch ;)