Bezorging

Hier vind je meer informatie over de verzending en bezorging van jouw kaartjes. Voor al onze kaarten geldt: op werkdagen voor 14.00 uur besteld, dezelfde werkdag in productie genomen. De meeste kaartjes kun je zelfs tot 18.00 uur bestellen. 

Meer informatie over bezorging in België vind je onderaan deze pagina. Wist je dat we ook een verzendservice hebben?

Bezorging proefdruk

De proefdruk wordt met DHL naar je verzonden en je ontvangt hier zelfs een track en trace-code van. De bezorging kan er in Nederland 1-2 werkdagen over doen.

Bezorging eindbestelling

Bestel je minder dan 20 kaartjes en/of enveloppen, dan wordt je bestelling met de brievenbuspost verstuurd. Dit kan er in Nederland 1-3 werkdagen over doen. Als je voor 14.00 uur hebt besteld, wordt je bestelling dezelfde werkdag in productie genomen. Voor de meeste kaartjes geldt zelfs een besteldeadline van 18.00 uur. Deze informatie wordt op de pagina van je kaart vermeld.

Bestel je meer dan 20 kaartjes en/of enveloppen, dan wordt je bestelling met de pakketpost verstuurd. Als je voor 14.00 uur hebt besteld, wordt je bestelling dezelfde werkdag nog verzonden. Voor de meeste kaarten geldt zelfs een 'besteldeadline' van 18.00 uur. Voor foliekaarten geldt dat ze de eerstvolgende werkdag na de bestelling worden verzonden. Deze informatie wordt op de pagina van je kaart vermeld, maar wil je dit zeker weten, neem dan eventjes contact met ons op. Normaal gesproken wordt jouw bestelling op de eerstvolgende werkdag bezorgd. Bestellingen die op vrijdag voor 14.00 uur besteld zijn, worden in de regel op zaterdag bezorgd.

Bezorging België

Proefdrukken worden met DHL verzonden en zijn er in de regel binnen 1-2 werkdagen. Je ontvangt hier ook een track en trace-code voor. Bestellingen van minder dan 20 stuks worden met de brievenbuspost verzonden, de Nederlandse post draagt deze over aan Bpost. Brievenbuspost naar België kan er wel 5-8 dagen over doen. Er is de mogelijkheid om te kiezen voor verzending van je bestelling met brievenbuspakket via DHL. Dit duurt 1-2 werkdagen. Je ontvangt dan een track en trace code. Thuisblijven is niet nodig, het pakket kan door de brievenbus. Hiervoor vragen we €2,95 extra. Goed om te weten: je eindbestelling (van meer dan 20 stuks) wordt met de pakketdienst verzonden en in de regel binnen 2 werkdagen bezorgd. Je ontvangt hier een track en trace-code voor. In België wordt niet altijd post op zaterdag bezorgd.

Landen waar we bezorgen

We bezorgen in de volgende landen: België, Bulgarije, Duitsland, Denemarken, Finland, Frankrijk, Griekenland, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slovenië, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk en Zweden.

Verzending, bezorging en bereikbaarheid rondom de feestdagen

De feestdagen hebben tot gevolg dat de levertijden langer zijn dan gebruikelijk. We willen je vragen er rekening mee te houden dat de levering van jouw bestellingen hierdoor iets langer duurt. Je kunt ons deze dagen altijd via e-mail bereiken!

Verwachte levering

Dit is voor ons een reguliere vrijdag met de bereikbaarheid, productie en verzending zoals je van ons gewend bent. Houd echter wel rekening met mogelijke vertragingen bij PostNL / DHL door de grote hoeveelheid bestellingen deze dagen. Is je pakket onderweg? Raadpleeg je track en trace voor de meest actuele status van de bezorging.

Wij zijn deze dag niet bereikbaar, er is geen productie en worden geen pakketten bezorgd. Bestel je op 31 maart? Dan wordt jouw kaartjes-eindbestelling op maandag 1 april geproduceerd en verzonden. Proefdrukken worden op dinsdag 2 april geproduceerd en verzonden. Reken dus 1-2 dagen extra levertijd i.v.m. deze feestdag! Houd bij kaarten met een luxe afwerking (o.a. folie, hoogglans, bijzondere vormen) rekening met een langere levertijd. Alle andere items dan kaartjes hebben 1 dag extra levertijd dan normaal. Pakket onderweg? Raadpleeg je track en trace voor de status van de bezorging.

Wij zijn deze dag niet bereikbaar en er wordt geen post bezorgd. De productie gaat weer grotendeels draaien. Bestel je op 1 april voor 18.00 uur? Dan wordt jouw kaartjes-eindbestelling op maandag 1 april geproduceerd en verzonden. Proefdrukken worden op dinsdag 2 april geproduceerd en verzonden. Reken dus 1 dag levertijd extra in verband met deze feestdag! Houd bij kaarten met een luxe afwerking (o.a. folie, hoogglans, bijzondere vormen) rekening met een langere levertijd. Alle andere items dan kaartjes hebben 1 dag extra levertijd dan normaal. Pakket onderweg? Raadpleeg je track en trace voor de status van de bezorging.