Celebrate your business

Bekijk hier een selectie van wat ik al voor andere bedrijven heb kunnen betekenen! Misschien ben je ook wel opzoek naar een flyer, folder, etiket, banner of beurswand ontwerp? Of zoek je iets totaal anders om het verhaal & de stijl van jullie bedrijf te communiceren? Ik help je hier graag bij!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur me even een berichtje via het contactformulier en dan drinken samen een (virtueel) kopje koffie om elkaar te leren kennen en de kansen voor jouw bedrijf te bespreken.
 

Logo ontwerp

Lysanne Eijlander vroeg mij om eens mee te denken over een nieuwe logo voor haar fotografie bedrijf en dit is het resultaat!⁠ Het logo is krachtig op zichzelf en kan perfect gebruikt worden als watermerk voor over haar prachtige foto's.

Naast haar fulltime baan, is ze wekelijks op pad om de mooiste paarden en hun ruiters vast te leggen! Volg @lefotografie.nl voor schitterende foto's.⁠

Etiketten & flyers

Smaakgeheimen maakt de heerlijkste dressings, toppings en dips, allemaal bereid met natuurlijke ingrediënten én glutenvrij!⁠⁠

Ik heb het geluk dat ik al jaren alle vormgeving mag verzorgen, van het opmaken van nieuwe etiketten, schapkaarten en omverpakkingen tot allerlei marketing materialen zoals flyers, banners en beursmaterialen.

Ontwerp beursstand

MijnRapportfolio is hét digitale portfolio en online rapport voor basisscholen, speciaal onderwijs en voortgezet onderwijs. Ontstaan vanuit een vraag van één school en vervolgens uitgegroeid tot een digitaal rapport en portfolio dat kan worden afgestemd op de visie en wensen van elke school.

Voor de beursstand van MijnRapportfolio op de NOT mocht ik het ontwerp maken voor een gigantische achterwand! Geheel in hun huisstijl en door het enorme formaat lekker opvallend en vrolijk!