+ let's get in touch

In 2012 heb ik mijn commerciële HBO opleiding met grafische minor afgerond en ben ik aan de slag gegaan als marketing & DTP-medewerker. Naast mijn fulltime baan was ik vaak druk met het ontwerpen van allerlei kaarten, flyers & logo's voor familie & vrienden.

In 2018 heb ik Yaydays ingeschreven bij de KVK en na 2 jaar "bijklussen" heb ik de sprong in het diepe gewaagd en mag ik mij sinds begin 2020 officieel fulltime ondernemer noemen!

Ik vind het geweldig om mensen & bedrijven te kunnen helpen met unieke & persoonlijke ontwerpen voor alle soorten Yaydays! Heb je ook iets te vieren? Ik help je graag!

Hi there! Wat leuk dat je bij Yaydays terecht bent gekomen en wat meer over mij & mijn werk te weten wilt komen. Ik zal me even voorstellen:

Mijn naam is Kimberly Loots-Oerlemans en mijn vrienden & familie noemen me Kim. Ik ben een extreme perfectionist, hou van "alles-in-1-stijl" en draaf daar soms een beetje in door. Cadeautjes krijg je bij mij altijd in de vorm van een pakketje of zelf gemaakte cadeaukaart en ik heb altijd wel een confettikanon in huis.

Van mijn passie voor creatief bezig zijn heb ik mijn werk kunnen maken en dit doe ik iedere dag met enorm veel plezier.

let me introduce
myself!

Ik heb het geluk dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken, wat een bofkont he!

03

Gambia, Thailand, Cambodja, Mexico, New York & Peru hebben we al van onze bucketlist afgestreept, maar er staan nog genoeg mooie plekken op de lijst!

02

Alweer 12 jaar ben ik heel gelukkig met Dennis, in 2017 zijn we getrouwd en in juni 2019 zijn we de trotse ouders geworden van het aller-allerliefste mannetje genaamd Liam!

my favorites

01

Design!

Reizen!

Mijn mannen!

hit it!

By sending this message I accept the

privacystatement

Joehoee

Let's get in touch

ik probeer je zo snel mogelijk de gevraagde informatie toe te sturen.
Helaas komt het nog wel eens voor dat mijn mails in de spambox terecht komen,
mocht je nog op een reactie wachten, check die dan even!

Bedankt voor je bericht

yay!